Meditating

Informativni dan Šola NR

Spoštovani,

Tudi letos vpisujemo v Šolo NR za bioterapevte, zato vas vabimo, k ogledu posnetka - Informativni dan.

Program usposabljanja za bioterapevte je narejen na podlagi večletnih izkušenj z vodenjem šole za bioterapevte, vodenjem delavnic karmične diagnostike, predavanj in pisanja člankov ter knjig. Namenjen je osebam s potencialom za čutenje in prepoznavanjem energij, sposobnostjo empatije in komunikacije z raznimi profili oseb. Prav tako je tovrstno znanje za vse tiste, katerih delo je povezano z različnimi oblikami izobraževanja, usposabljanja in vzgojnega usmerjanja otrok in odraslih, v prvem letu izobraževanja pa je poudarek na lastnem razvoju. 

Eden pomembnejših ciljev šole je prizadevanje pri usposabljanju sposobnih terapevtov, ki bodo znotraj svojih pristojnosti znali učinkovito pomagati ljudem na naraven, etičen, odgovoren in neškodljiv način.

Pridobili boste znanje iz karmične diagnostike, TKM, reikija, ezoterike, biorgonomije in klinične somatike. Celota med seboj povezanih znanj omogoča lažje razumevanje naravnega zdravljenja ter povezovanje z dosežki, medicine s ciljem združevanja uradne in alternativne medicine v način, ki ga danes imenujemo komplementarna medicina.

 

Vpis v šolo za bioterapevte s poudarkom na karmični diagnostiki traja do 5. maja 2021. 

Za dodatna vprašanja smo dosegljivi na svetovanjeneli@gmail.com .