Snowy Mountain Sunset

Spletni tečaj Preporod

Tečaj v obliki spletnih predavanj, ki so vam dostopna iz udobja vašega doma.

Čas je za preporod...

Da bi bili življenju kos, je nujno, da spoznamo, kako delujemo. Celosten pogled na življenje: smo telesna, energijska in duhovna bitja. Za celostni pristop je potrebno iskati celostne rešitve. Če so bolezen in težave nastale na večih ravneh, jih je potrebno tudi reševati na večih ravneh. Ker se vse bolj začenjamo zavedati pomembnosti zdravljenja vzrokov, in ne samo simptomov, je ta tečaj priložnost, da to spoznamo.

 

Z vpisom v spletni tečaj dobite dostop do spletne učilnice, kjer se nahaja 10 predavanj, na

temo karmične diagnostike, tradicionalne kitajske medicine in AEQ metode. Po vsakem predavanju sledi domača nalogo in gradivo. V vsakem predavanju so vodeni procesi za transformacijo podzaveti.

CENA: 1.120,00 eur

Znesek se lahko plača na 7 obrokov.

PRIJAVO za spletni tečaj lahko oddate na svetovanjeneli@gmail.com

V MESECU DECEMBRU JE SPLETNI TEČAJ NA VOLJO Z 10% POPUSTOM!

DSC_2491 1 2.jpg

Predava Neli Rep
v družbi Marjana Ogorevca, Uroša Petana in Dr Milene Plut Podvršič

Po dolgoletnem delu na področju individualnega svetovanja s karmično diagnostiko, vodenjem šole za bioterapevte NR in tečajev ugotavljam, da se trajni rezultati dosežejo le skozi večmesečno vodenje in usmerjanje osebe. Vsaka oseba nosi v sebi mnogo neodkritih potisnjenih vzorcev, nepredelanih travm, škodljivih prepričanj in odvisnosti, ki ovirajo življenje ter onemogočajo kvaliteten odnos s seboj in drugimi. Živimo v izjemno hitrem ritmu, površnost nam onemogoča poglabljanje vase in preobražanje škodljivih vzorcev.

Skozi predavanja se spoznate z...

Tečaj je ODLIČEN!! Jaz sem navdušena! Kljub temu, da ima pogovor v živo svoje prednosti, jih ima tudi elektronska obliko mnogo. Kot si že sama predlagala, s predavanji ne prehitevam, tako da za eno predavanje in nalogo resnično porabim 14 dni. No, pa še to se mi zdi skoraj premalo, ker se ob predavanju dogaja še toliko drugih reči, za katere sem se odločila, da si jih kar zapišem....prijetni dogodki, pa neprijetni, pa spet prijetni, pa kakšni dogodki, ki so zelo povedni,.... in vse skupaj se seveda lepo povezuje in navezuje na tematiko predavanja Res uživam! Kot v filmu je In kar vidim kot največjo prednost posnetega predavanja. je to, da lahko takoj zabeležim občutke, ki se zbudijo v meni ob določenih besedah, stavkih in jih dodobra doživim in opišem. In ko sem pripravljena,  torej v lastnem tempu, nadaljujem s poslušanjem.

Torej, moja sestavljanka se lepo sestavlja, iz mnogih koščkov je - eni so tvoja res prijetna in jasna razlaga sicer zelo kompleksnih reči, eni so zrcalca v dogodkih v vsakdanjem življenju, eni so občutki, ki kar priletijo od nekod ob določenih tvojih besedah....Res sem vesela, da me vodiš skozi Preporod in mi pomagaš odgovoriti na mnoga vprašanja. Nova spoznanja seveda porajajo tudi nova vprašanja....no, vsaj dolgčas ni Hvala <3

-Mirjam

 
59 copy.jpg

Si želite dostop do spletnega tečaja? Pišite nam!

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn